UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. února 2021          Celkem: 362 766 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 12.04.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Ex-členové Alba Singly Knihy Různé Reference
XIU XIU
California, USA

Sestava (2012):

Jamie Stewart - voc
Angela Seo - kb
Devin Hoff - bg
Bettina Escauriza
Marc Riordan

XIU XIU (photo)
 

Bývalí členové:

Caralee McElroy (kb, cca 10/07)
Ches Smith (ds, cca 10/07)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Knife Play19.02.20025 Rue Christine
2.Chapel of the Chimes13.08.2002Absolutely Kosher
3.Promise18.02.20035 Rue Christine
4.Fabulous Muscles17.02.20045 Rue Christine
5.La Foret12.07.20055 Rue Christine
6.Life and Live11.10.2005
7.Air Force12.09.20065 Rue Christine
8.Live20.11.2006Nail In The Coffin
9.Remixed & Covered10.04.20075 Rue Christine
10.Women As Lovers28.01.2008Kill Rock Stars
11.Dear God, I Hate Myself12.02.2010Kill Rock Stars
12.Always
produkce: Greg Saunders
27.02.2012Polyvinyl
13.Xiu Xiu / Dirty Beaches
& Dirty Beaches
10.07.2012Polyvinyl
14.The Green Corridor, Vol. 2
& Chad Vangaalen
17.07.2012Altin Village & Mine
15.Sal Mineo
& Eugene S Robinson
03.06.2013Aagoo
16.Xiu Xiu / Lawrence English
& Lawrence English
11.06.2013Famous Class
17.Nina03.12.2013Grave Face
18.Angel Guts: Red Classroom03.02.2014Polyvinyl
19.Unclouded Sky19.04.2014Polyvinyl
20.There Is No Right There Is No Wrong: The Best Of Xiu Xiu 2002-201230.04.2014Bad Paintings
21.Merzxiu
& Merzbow
25.04.2015Kingfisher Bluez
22.Plays the Music of Twin Peaks16.04.2016Polyvinyl
23.Forget24.02.2017Polyvinyl

Ches Smith:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Congs for Brums25.04.2006Free Porcupine
2.The Bell15.01.2016ECM

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Tu Mi Piace EP
(He Needs Me / Don't Cha / Kangaroo / Blueberry Mine Shaft / All We Ever Wanted Was Everything)
10.07.2006Acuarela
2.Creepshow EP
& Grouper
25.11.2009Release The Bats
3.I'm Hated For Loving / Handsome Devil
& Parenthetical Girls
01.02.2010Upset The Rhythm
4.Fuck The Police EP
(Daphny / Only Girl (In The World))
11.01.2012Polyvinyl
5.Always / Tu Ne Dis Rien
& Dirty Beaches
01.05.2012Bella Union
6.I Luv Abortion (Remixes) / Joey's Song (Kid 606 club remix)03.08.2012Bad Paintings
7.Jenny GoGo13.01.2017Polyvinyl
8.Get Up10.02.2017Polyvinyl

Bibliografie:

Xiu Xiu: The Polaroid Project: The Book (1/2008)

Různé:

Devin Hoff:

j.h. na LP:

Carla Bozulich: Red Headed Stranger (9.9.03, DiCristina Stairbuilders)

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
200611 67Recenzerecenze LP
20082 11News