UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. února 2021          Celkem: 362 766 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 17.04.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Alba Singly
XSCAPE

Sestava (1993):

Kandi Burruss - voc
Tameka Cottle - voc
Tamika Scott - voc
LaTocha Scott - voc

XSCAPE (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Hummin' Comin' At 'Cha10/1993 So So Def/Columbia 17
2.Off The Hook7/1995 So So Def/Columbia 23
3.Traces Of My Lipstick12.05.1998So So Def/Columbia 28
4.Super Hits24.02.2009Sbme Special Mkts.

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Just Kickin' It9/1993 So So Def49 3
2.Understanding12/1993 So So Def/Columbia 8
3.Love On My Mind4/1994 So So Def/Columbia 46
4.Feels So Good6/1995 So So Def/Columbia34 32
5.Who Can I Run To8/1995 So So Def/Columbia31 8
6.Do You Want To / Can't Hang
feat MC Lyte
2/1996 So So Def/Columbia 50
7.Keep On, Keepin' On
& MC Lyte
08.04.1996Flavor Unit/eastwest 10
8.Keep On, Keepin' On
& MC Lyte
07.04.1997east west27
9.Am I Dreaming
& Ol' Skool & Keith Sweat
2/1998 Keia 31
10.The Arms Of The One Who Loves You4/1998 So So Def/Columbia 7
The Arms Of The One Who Loves You (Frankie Knuckles remixes)10.08.1998Columbia46
11.My Little Secret13.10.1998So So Def/Columbia 9
12.Softest Place On Earth08.12.1998So So Def
13.Bounce With Me
& Lil' Bow Wow
01.08.2000So So Def 20
14.Keep On Keepin' On
& MC Lyte
16.06.2003East West Dance

LaTocha Scott:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.One Night Stand
& J-Shin
11/1999 Slip-N-Slide 34
2.Thug Holiday
& Trick Daddy
12/2002 87