UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 18. dubna 2021          Celkem: 363 506 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 20.04.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Alba Singly Reference
XANDRIA
Bielefeld, Německo

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Ravenheart7/2004 Drakkar
2.Salome - The Seventh Veil6/2007 Drakkar
3.Now & Forever: Their Most Beautiful Songs09.06.2008Drakkar
4.Neverworld's End27.02.2012Napalm
5.Sacrificium06.05.2014Napalm
6.Fire & Ashes31.07.2015Napalm
7.Theater of Dimensions27.01.2017Napalm

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Eversleeping10/2004
2.We Are Murderers (We All)16.12.2016Napalm
3.Call of Destiny13.01.2017Napalm

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20048 82Recenze+recenze LP
20077 63Recenzerecenze LP