UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. února 2021          Celkem: 362 766 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 17.04.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Alba Singly Reference
X-PERIENCE

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Magic Fields11.11.1996WEA
2.Take Me Home17.11.1997WEA

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Circles Of Love3/1996
2.A Neverending Dream08.07.1996WEA
A Neverending Dream - The Remixes14.10.1996WEA
3.Magic Fields27.01.1997WEA
4.Mirror09.06.1997WEA
5.I Don't Care15.09.1997WEA
6.Game Of Love23.02.1998WEA
7.Island Of Dreams25.09.2000Zeitgeist/Polydor
8.Return To Paradise11/2006
9.Personal Heaven
feat Midge Ure
3/2007
10.I Feel Like You9/2007

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19972 113Recenze - Atdrecenze LP