UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. února 2021          Celkem: 362 766 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 18.04.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Alba Singly
X AMBASSADORS
New York City, USA
*  2010

Sestava (2017):

Sam Harris - voc
Noah Feldsuh - g
Casey Harris - kb
Adam Levin - ds

X AMBASSADORS (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.VHS30.06.2015Interscope41 7
2.Live from the Fonda22.04.2016
3.Orion6/2019 125

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Love Songs Drug Songs EP07.05.2013Interscope
2.The Reason EP25.02.2014Interscope
3.Jungle
& Jamie N Commons
6/2014 Interscope18 87
4.Renegades4/2015 Interscope38 17
5.Renegades - Remixes EP24.09.2015Interscope
6.Unsteady12.02.2016Interscope 20
7.Sucker For Pain
& Lil Wayne & Wiz Khalifa & Imagine Dragons & Logic & Ty Dolla $ign
24.06.2016Atlantic11 15
8.Not Easy
& Elle King & Wiz Khalifa & Alex Da Kid
21.10.2016RCA
9.Hoping10.03.2017Interscope
10.Home
& Machine Gun Kelly & Bebe Rexha
11/2017 Atlantic64 90
11.Bad Husband
& Eminem
12/2017 Interscope
12.Belong3/2020 Interscope