UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 26.11.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Různé Reference
VANESSA
Praha, Česká republika
*  1991

Sestava (2019):

Samir Hauser - voc
Miroslav Papež
Jaroslav Stuchlý - ds

VANESSA (photo)
 

Bývalí členové:

Martin "Rusák" Kadnár (g, 1991-3/96, cca 9/02); Pilot Pirx (g, 1/99-?)

Radouane Hadji Moussa (bg, 1999-cca 1/00, cca 9/02)

Daniel Rodný (samples, 1991-95, cca 9/99, 2007-cca 12/09); Miroslav Papež (samples, 1/99-1/01, cca 9/02)

Martin Matějka (ds, cca 1/92); Marek Kopecký (ds, cca 1992); Zoran Stehlík (ds, cca 10/92-cca 1993); Jakub Horák (ds, cca 9/99, cca 12/09-cca 9/14)

Radomír Šrámek (perc, 1991-cca 1/93); Miguel Zahrádka (perc, cca 10/92-cca 1/93)

Tuzex

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Disco Bastards9/1991 Globus
2.Flashback
produkce: Dušan Vozáry
09.11.1992Monitor
3.Monogamy11/1994 BMG
4.Ave Agony
produkce: Alexander Hacke
05.12.2009X Production
5.Antidotum3/2014 X Production
6.Ghost Army11/2019

Samir Hauser:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Samír1995

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Buď Jidáš1/1995

Různé:

1990-91 Vanessa del Rio
1991-3/96 Vanessa
cca 2/92 Vanessa del Rio
3/96-12/98 Vanessa Gun
1/99-1/2001 Vanessa
rozchod 1/2001
reunion 2002 (?)
reunion 2007

Daniel Rodný:

j.h. na LP:

Oskar Petr: Krev, bláto, slzy (24.2.94, Popron)

Samir Hauser:

j.h. na LP:

Tichá dohoda: La Décadence (10/95, Monitor)

Reference:

&musiQ
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20028 16Pelmel
Bang!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1993405.10.199310Liverecenze koncertu
19943909.11.199416Liverecenze koncertu
19944521.12.199412recenze LP
19944521.12.199433interview
Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1999404.02.199914interview
19993911.11.199913Live - New Model Party V.recenze koncertu
2000113.01.200018Liverecenze koncertu
2000227.01.200030interview
20021627.09.200236Liverecenze koncertu
Melodie
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19924 19profil
19932 19interview
19934 35Recenzerecenze LP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1992224.01.199211interview
19922404.12.199231Liverecenze koncertu
19922518.12.19924Pelmel
1993115.01.199328Recenzerecenze LP
1993318.02.199317interview
19932103.11.199330Liverecenze koncertu
19932415.12.19934Pelmel
19932415.12.199330Liverecenze koncertu
1994428.02.199418profil, interview
19942406.12.199430Liverecenze koncertu
19942620.12.19943interview
1995231.01.199528Recenzerecenze LP
199910 16Pelmel
200010 16Pelmel - Doma
200912 8Rock & Top - News
20102 14Rock & Top
20102 66Recenze CDrecenze LP
20102 90Liverecenze koncertu
20101 40interview
Rolling Stone
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20007 62Naživorecenze koncertu