UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. října 2021          Celkem: 364 545 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 20.10.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
THE-DREAM
(voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 21.09.1977 (Rockingham, North Carolina,USA, jako Terius Youngdell Nash)
THE-DREAM (photo)
 

Působení:

2016 Solange (LP "A Seat At The Table")

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Love Me All Summer, Hate Me All Winter11.12.2007Radio Killa/Island Def Jam 30
2.Love vs. Money10.03.2009Radio Killa/Def Jam 2
3.Love King29.06.2010Def Jam 4
4.Love Trilogy29.06.2010Def Jam
5.Terius Nash: 19772011 Def Jam
6.IV Play28.05.2013Def Jam/Radio Killa 16
7.Black06.05.2014Capitol
8.Jewel10.07.2015Capitol
9.Sextape
(3CD)
21.12.2018
10.Sextape 417.04.2020

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Shawty Is Da Sh*!23.07.2007Def Jam 17
2.Falsetto1/2008 Radio Killa/Def Jam 30
3.I Luv Your Girl4/2008 Radio Killa/Def Jam 20
4.Baby
& Ll Cool J
7/2008 Def Jam56 52
5.Please Excuse My Hands
& Plies & Jamie Foxx
7/2008 Big Gates/Slip-N-Slide/Atlanti 66
6.Cookie Jar / Blinded By The Sun (Stressed Out remix) / Live A Little (Stressed Out remix)
& Gym Class Heroes
8/2008 Decaydance/Fueled By Ramen6 59
7.Rockin' That Thang12/2008 Radio Killa/Def Jam 22
8.Rockin That Shit / Let Me See The Booty21.01.2009Def Jam
9.My Love
feat Mariah Carey
08.04.2009Def Jam 82
10.Ultimate Remixes Collection
(Rockin That Shit / Walking On The Moon / Livin' A Lie (Phat Simple mix) / Playaz In Da Club / Joyful People / Your Body's Calling (Phat Jazzy mix))
& R Kelly
25.04.2009Hip Hop Classic
11.Walkin' On The Moon
feat Kanye West
5/2009 87
12.Throw It In The Bag
& Fabolous
6/2009 14
13.Digital Girl
& Jamie Foxx & Drake & Kanye West
8/2009 92
14.Walking On The Moon
feat Kanye West
31.08.2009
15.Gangsta Luv
& Snoop Dogg
10/2009 35
16.Love King3/2010 Def Jam 92
17.JOH Is A 10
& Joh
26.04.2011
18.Slow It Down05.03.2013Def Jam
19.Crown31.03.2015 147
20.Love You to Death EP
(Lemon Lean / College Daze / Rih-Flex / Madness / Ferris Wheel)
09.12.2016Universal
21.D4L
& Sevyn Streeter
13.01.2017Atlantic
22.Manslaughter
& Pop Smoke & Rick Ross
7/2021 82