UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. října 2021          Celkem: 364 545 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 18.10.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Alba Singly
T2

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.My Turn17.09.2002Short Stop
2.Monster Musik09.04.2007
3.Heartbroken19.11.2007All Around The World
4.Fantasy2008 Acme
5.It'll All Work out in Boomland02.06.2009Lion

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.You Got The Love9/1997 62
2.8.15 To Nowhere
produkce: Talla 2XLC
09.02.1998Tetsuo
8.15 To Nowhere (Taucher, Jason Nevins, Talla remixes)20.04.1998Epidrome
3.X Phobia / 101
& X Phoria
06.10.2003Bostich
4.Turn Me On / To The Beat15.05.2006House Nation
5.Lost Souls04.12.2006Techno Club
6.Heartbroken
feat Jodie Aysha
19.11.2007AATW/MNB2
7.Gonna Be Mine
& Addictive
03.12.2007Power House
Gonna Be Mine
& Addictive
17.03.2008Gusto47
8.The Butterflies Single
(Butterflies / Where Did R Luv Go? (dub mix))
26.05.20082NV
9.Come Over
feat Michelle Escoffery
09.04.2009Powerhouse
10.Heartbroken10/2018