UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 8. ledna 2022          Celkem: 364 789 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 17.01.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Alba Singly Reference
SHUSHA

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Persian Love Songs & Mystic Chants1973
2.Song Of Long Time Lovers1973
3.Shusha3/1974 United Artists
4.This Is The Day01.11.1974United Artists
5.Before The Deluge19.09.1975United Artists
6.From East To West7/1978 Tangent
7.Here I Love You1980
8.Durable Fire
produkce: Shusha/Nigel Pegrum
10.12.1982Linnet

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Ev'ry Time We Say Goodbye06.12.1974United Artists

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19731010.03.197342Caught In The Actrecenze koncertu
19744112.10.19744News
19744402.11.197442
19744723.11.197463Caught In The Actrecenze koncertu
19744907.12.197444Albumsrecenze LP
19753606.09.19758profil
19753820.09.197558Caught In The Actrecenze koncertu
19761403.04.197624Making Wavesinterview
19761403.04.197667Caught In The Actrecenze koncertu
19782815.07.197823Albumsrecenze LP
19825011.12.198234Folk News