UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. listopadu 2022          Celkem: 365 957 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 04.12.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Sestava Ex-členové Alba Singly Reference
STACKRIDGE
Bristol, GB
*  1969

Sestava

Mike Evans - voc,viol
James Warren - g
Crun Walter - bg

Bývalí členové:

James Warren (bg,g,voc, cca 1/71-cca 1973); Crun Walter (bg,ds, cca 12/72-cca 1973); Paul Karas (bg, cca 6/74)
Rod Bowkett (kb,voc, 1/73-cca 6/74); Dave Lawson (kb, 2-4/76)
Billy Bent (ds, 1969-cca 1/71); Billy Sparkle (ds, cca 12/72-73); Roy Morgan (ds, cca 6/74); Peter Van Hooke (ds, cca 1975-cca 2/76)
Mike Evans (viol,voc, cca 1/71-cca 1973)
Mick "Mutter" Slater (fl,p,voc, cca 1/71-cca 1975); Keith Gemmill (fl,sax, 10/73-cca 1975)
Andy Davis (g,kb,ds,voc, 1969-cca 1975)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Stackridge6/1971 MCA
2.Friendliness24.11.1972MCA
3.The Man In The Bowler Hat1/1974 MCA
4.Extravaganza24.01.1975Rocket
5.Mr. Mick12.03.1976Rocket
6.Do The Stanley10/1976 MCA
7.Something For The Weekend17.05.1999DAP

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Dora The Female Explorer5/1971 MCA
2.Do The Stanley23.02.1973MCA
3.Lider Leo6/1973 MCA
4.Galloping Gaucho05.10.1973MCA
5.Dangerous Bacon / The Last Plimsoll22.02.1974MCA
6.Spin Round The Room / Pocket Billiards17.01.1975Rocket
7.Hold Me Tight12.03.1976Rocket

Mick Slater:

1. Dancing On Air (19.3.76, Rocket)

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1971016.01.197111Horizonprofil
1972030.12.19723
1973903.03.197320New Pop Singlesrecenze SP
19733425.08.197325
1974902.03.197414New Singlesrecenze SP
1974902.03.197463interview
19742415.06.197433profil
19751115.03.197559Caught In The Actrecenze koncertu
19751222.03.197536Albumsrecenze LP
1976821.02.19765
19761510.04.197652Caught In The Actrecenze koncertu
19762015.05.197624Albumsrecenze LP
19764216.10.197622New Albums - Short Takesrecenze LP
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1972025.11.197230
1972016.12.197230Front Row Reviewsrecenze koncertu
1972030.12.19723News Desk - News In Brief
1973021.04.19736
1973028.04.19732News Desk - Recording News
1973016.06.197330Front Row Reviewsrecenze koncertu
1973028.07.197329
1973018.08.197314
1973020.10.19732News
1974009.02.19742News Desk - Record News
1974002.03.197413Albumsrecenze LP
1974002.03.197437Front Row Reviewsrecenze koncertu
1974009.03.197453Front Row Reviewsrecenze koncertu
1974020.07.197428Front Row Reviewsrecenze koncertu
1976024.01.197633Information City
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20003 110Recenze - Novinkyrecenze LP