UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. února 2021          Celkem: 362 766 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 14.04.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Působení Alba Různé
SHEEHAN Billy
(bg)

Osobní údaje:

Narozen(a): 19.03.1953

Působení:

1979-85 Talas
6/82-cca 1/83 UFO
1985-88 David Lee Roth
3/88-cca 10/99 Mr Big
cca 9/96-cca 1999 Niacin
2001 Bass Extremes
2/09 Mr Big
2012-cca 12/15 The Winery Dogs
cca 2/14 Aftershocks
cca 10/17-cca 1/20 Sons Of Apollo
cca 3/18 Mr Big

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.The Talas Years1985
2.Compression21.08.2001Favored Nations
3.Cosmic Troubadour22.02.2005Favored Nations
4.Prime Cuts01.08.2006Magna Carta
5.Holy Cow07.04.2009Mascot
6.Live in Tokyo
& Mike Portnoy & Tony MacAlpine & Derek Sherinian
10.09.2013Eagle Rock

Různé:

j.h. na LP:

MSG: Michael Schenker Group (8/80, Chrysalis)
Thrasher: Burning At The Speed Of Light (1985, MFN)
Kuni: Masque (1986, Polydor)
Tony MacAlpine: Edge Of Sanity (4/86, Roadrunner)
Greg Howe: Greg Howe (1988, Roadrunner)
L.A. Blues Authority: L.A. Blues Authority (1992, Shrapnel)
Cozy Powell: The Drums Are Back (1992, Electrola)
Glenn Tipton: Baptism Of Fire (3.2.97, Atlantic)
Munetaka Higuchi: Free World (1997, Ariola)
Explorers Club: Age Of Impact (29.6.98, Mascot/Rough Trade)
Jordan Rudess: Feeding The Wheel (23.10.01, Magna Carta)
Planet X: Moon Babies (6/02)