UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 5. července 2020          Celkem: 359 348 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 10.07.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Působení Alba Singly
SCOTT Christian
(tr)

Působení:

od 12/17 R+R=NOW

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Rewind That28.03.2006Concord
2.Anthem28.08.2007Concord
3.Live at Newport
(live)
04.11.2008Concord
4.Yesterday You Said Tomorrow30.03.2010Concord
5.Christian aTunde ADJuah31.07.2012Concord Jazz
6.Live at Jazzfest 2016
(live)
19.08.2016Munck Music

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.The Feeling06.10.1997Groove On
2.Get Down11.05.1998NiteGrooves
Get Down (Remix)29.06.1998Ultrax
3.You're Useless24.08.1998Deeper
4.The Enchanter Chants EP
(Voodoo / Lights Out / Tribal Scotty)
05.10.1998Eight Ball
5.The Thunder / I Got The Shit / Who's Getting Zoots16.11.1998Deeper
6.Get Down15.02.1999Ground Control
7.The Circus / Pump This Party07.05.2009Open Bar
8.Listen 2 Da Beat - Unreleased Mixes15.05.2009Selektor Music