UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. listopadu 2019          Celkem: 356 081 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 19.11.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Reference
THE RADIATORS
New Orleans, USA
*  1978

Sestava (2001):

Dave Malone - voc,g
Camile Baudoin - voc,g
Reggie Scanlan - bg
Ed Volker - kb
Frank Bua - ds

RADIATORS (photo)
 

Bývalí členové:

Billy Morley (g, 1978-?)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Ghostown
produkce: Tony Visconti
27.07.1979Chiswick
2.Feel The Heat1980
3.Law Of The Fish12/1987 139
4.Zigzagging Through Ghostland3/1989 122
5.Total Evaporations4/1991 Epic
6.Cockles And Mussels - The Very Best Of The Radiators27.11.1995Ace
7.Alive-Alive-O!1996 Ace
8.The Radiators
produkce: Jim Gaines
24.04.2001Rattlesby
9.New Dark Ages16.04.2002Rattlesby
10.Bucket Of Fish16.04.2002Rattlesby
11.Earth vs. The Radiators: The First 2508.06.2004Image
12.Dreaming out Loud03.10.2006Sci Fidelity
13.Heat Generation30.10.2007
14.Work Done on Premises30.10.2007
15.Wild & Free08.07.2008Radz
16.Lost Southlake Sessions26.05.2009Radz
17.The Last Watusi21.08.2012Radz
18.Wild & Free, Vol. 219.05.2015Radz

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Let's Talk About The Weather06.07.1979Chiswick
2.Kitty Ricketts31.08.1979Chiswick
3.No Tragedy5/1983
4.Revolution8/1984
5.Life's A Gamble1/1985
6.Under Clery's Clock1989
7.Dreamer Cafe / Shadow Of Memories / Man In The Silver Mask / Ugly Boy
& Raf Coney & Mr Rocambole & Helicon
17.08.2015Quadrangolo Mirabile

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19792507.07.197926Singlesrecenze SP
19793011.08.197919Albumsrecenze LP
19954802.12.19954News