UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. listopadu 2019          Celkem: 356 081 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 18.11.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
RADIO SLAVE

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Creature of the Night07.11.2006Eskimo
2.Misch Masch, Vol. 412.06.2007Fine
3.Radio Disco
& Boris Dlugosch
10.07.2007Ministry Sound Ger
4.Fabric 4820.10.2009Fabric

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Na Na Na22.03.2004
2.Slow22.03.2004
3.Get Busy29.03.2004
4.Dirt Off Your Shoulder19.04.2004Rekid
5.I'm Really Hot03.05.2004Rekid
6.Encore17.05.2004Rekid
7.Bang Bang23.08.2004Rekid
8.Tipsy23.08.2004Rekid
9.My Bleep29.05.2006Rekids
10.Secret Base11.09.2006Rekids
11.No Sleep (Part One) EP
(Modena / Weeeze)
04.12.2006Rekids
12.No Sleep (Part Two) / Screaming Hands11.12.2006Rekids
13.Screaming Hands / Screamapella16.07.2007Rekids
14.No Sleep Part 3 - Dedication08.10.2007Rekids
15.Elevation (Ink & Needle remix, Radio Slave's Panorama Garage remix, Radio Slave's One More Kiss remix) / F 12
& Argy & Ink & Needle & Hideo Kobayashi & Jerome Sydenham & Tiger Stri
14.01.2008Ibadan
16.No Sleep Part 517.03.2008Rekids
17.No Sleep Part 431.03.2008Rekids
18.No Sleep Part 5
(K-Maze / What Happened?)
07.04.2008Rekids
19.Grindhouse (Dubfire Terror Planet remix, Danton Eeprom's vocal version)
feat Danton Eeprom
21.07.2008Rekids
20.Eyes Wide Open / Incognito11.08.2008R&S
21.Bell Clap Dance (Slam Paragraph remix, Simon Baker remix)08.09.2008Rekids
22.Tantakatan (The Drunken Shed mix)13.10.2008Rekids
23.Sex Trax EP
(RJ / Ego Trippin' / Siren FX 1 Reverse / Siren FX 1 / Streets Of Fire FX)
22.12.2008Running Back
24.Berghain 03 Part I
(Found A Place / Neverending....)
& Tony Lionni
20.04.2009Ostgut Ton
25.No Sleep Part 6 (Koma Koma (Kaytronik remix) / Sundazed (K2Beat Bangah remix) / Koma Koma (Steve Lawler remix) / Koma Koma (Affkt & Danny Fiddo remix))10.09.2009Rekids
26.Orchestrating Maneuvers In The Dark26.11.2009Om
27.I Don't Need A Cure For This / NINA27.04.2010Rekids
28.These Beats Vol 1
(Bang Me Deep / Mandali / X Beat / Trust The Drum (Argy edit) / Jack Raw / Deadly Bees)
& Marlon D & Gummihz & CJ Jeff & Jerome Sydenham & Filsonik
28.04.2010These Days
29.Berghain 03 Part 1
(Found A Place / Neverending.....)
& Tony Lionni
08.05.2010Ostgut Ton
30.I Don't Need A Cure (Kenny Larkin remix) / NINA (DJ Sneak remix)09.09.2010Rekids
31.Radio Slave Meets Skint Volume 1 EP
(Hot In Herre / Geht's Noch / Nothing Is Wrong)
01.12.2010Slave
32.Radio Slave Meets Skint Volume 2 EP
(Leaving Home / Lazy)
21.12.2010Slave
33.East West EP
(Let It Rain / Suffa Groove)
20.01.2011Rekids
34.Radio Slave Meets Skint Volume 3 EP
(Call That Love / Kill 100)
& Skint
28.01.2011Slave
35.Go Bang / Make 1 2 / Lucky Cloud (Pocketknife remix)
& Yam Who & Pocketknife
15.04.2011Electric Minds
36.Absolute Absolute02.06.2011Apotek
37.Cutz #4.1 EP
(K-Maze (Youandme Secret vocal remix))
13.07.2011CUTZ.ME
38.I Don't Need A Cure (Kenny Larkin remix) / NINA (DJ Sneak remix)22.11.2011Rekids
39.The Lost Mixes EP
(Grindhouse (Nic Fanciulli remix) (Nic Fanciulli remixes) / Definition (Nic Fanciulli remix))
& Loco Dice
13.04.2012Saved
40.I Don't Need A Cure (Kenny Larkin remix) / NINA (DJ Sneak remix)07.09.2012Rekids
41.Live Edits EP
(The Black Lodge / Mood)
22.09.2012Rekids
42.Tantakatan (Mr G Nightwatch dub, Prins Thomas Diskomiks)11.04.2013Rekids
43.Repeat Myself05.09.2013Work Them
44.The Clone Wars13.12.2013Rekids
45.Repeat Myself (Rodhad remix, Bearweasel remix)29.01.2014Work Them
46.Berghain 03 Part 1 EP
(Found A Place / Neverending.....)
& Tony Lionni
27.02.2014Ostgut Ton
47.Don't Stop No Sleep / War Dub (version 2)08.05.2014Nonplus
48.Werk / Jus Werk11.06.2014Work Them
49.Sick Note08.10.2014Arts Collective
50.Sex Trax EP
(RJ / Ego Trippin' / Siren FX 1 Reverse / Siren FX 1 / Streets Of Fire FX / Siren FX 2 Reverse / Siren FX 2 / Streets Of Rain FX)
17.10.2014Running Back
51.Don't Stop No Sleep / Children Of The E / War Dub (version 2)15.12.2014Nonplus
52.Children Of The E EP17.12.2014Running Back
53.Werk Remixes EP
(Werk (DJ Richard remix) / Werk (Dan Beaumont remix) / Werk (S:VT re-werk))
29.01.2015Work Them
54.Rhythm Trainx Vol 1
& Manuel Tur & I Cube & Disco Nihilist & Ame
20.05.2015Running Back
55.The Clone Wars08.07.2015Rekids
The Clone Wars (Markus Suckut remix, Parris Mitchell 'Computer Clone' remix, DJ Spider remix)10.10.2015Rekids
56.Gemini EP
(I Need Music / The Realness Break)
12.11.2015Karlovak
57.Don't Stop No Sleep (remixes) / Don't Stop, No Sleep (Robert Hood remix, Tale Of Us remix, Roman Poncet & DJ Deep remix)18.11.2015Nonplus