UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. listopadu 2019          Celkem: 356 081 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 19.11.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly Reference
RADIO BIRDMAN

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Radios Appear12.05.1978Sire
2.Living Eyes1981 Citadel
3.The Essential (1974-1978)17.07.2001Sub Pop
4.Living Eyes / More Fun!26.04.2005Witness [PG]
5.Zeno Beach22.08.2006Yep Roc
6.Live in Texas
(live)
02.11.2010Citadel
7.Radio Birdman07.10.2014Citadel
8.Live at Paddington Town Hall, 12th December 1977
(live)
27.10.2014Citadel

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.New Race10.02.1978Trafalgar
2.What Gives10.03.1978Sire
3.Hungry Cannibals / Rock Bottom02.10.2006Steel Cage

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1978718.02.197827Singlesrecenze SP
19781011.03.197820Singlesrecenze SP