UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. listopadu 2019          Celkem: 356 081 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 15.12.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Singly Video Různé Reference
RIGHT SAID FRED
London, GB

Sestava

Richard Fairbrass - voc
Fred Fairbrass - g
Rob Manzoli - g

RIGHT SAID FRED (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Up3/1992 Tug1 46
2.Sex & Travel01.11.1993Tug35
3.Smashing08.04.1996Happy Valley
4.Introducing17.08.2004Music Club International
5.I'm a Celebrity02.12.2009
6.Night Of The Living Fred / Stop The World10.05.2011Ais

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.I'm Too Sexy12.07.1991Tug2 1
2.Don't Talk Just Kiss11/1991 Tug3 76
3.Deeply Dippy3/1992 Tug1
4.Those Simple Things / What A Day For A Daydream20.07.1992Tug13
5.Love For All Seasons12/1992
6.Stick It Out
& Friends
15.02.1993Tug4
7.Bumped11.10.1993Tug32
8.Hands Up (4 Lovers)13.12.1993Tug60
9.Wonderman3/1994 55
10.Living On A Dream30.10.1995Happy Valley91
11.Everybody Loves Me01.04.1996Happy Valley
12.Big Time23.09.1996Intercord
13.You're My Mate2/2001 Kingsize18
14.Mojive7/2001
15.Lovesong11/2001
16.Stand Up For The Champions6/2002
17.I Love You11/2002
18.We Are The Freds8/2003
19.The Wizard6/2004
20.Where Do You Go To My Lovely1/2006
21.I'm Too Sexy 200730.04.2007Tug56
22.Stand Up6/2008
23.Viva Südafrika - Champions Edition
& Höhner
6/2010
24.He's A Sxaholic2/2012 Diesel Joy
25.I'm Too Sexy EP01.09.2017

Video:

1. Up - The Video - 11/1992

Různé:

Richard Fairbrass & Fred Fairbrass:
1986-7 doprovod Boba Dylana na turné Heart Of Fire

Reference:

Melodie
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19929 7Marketingprofil
199212 35Recenzerecenze LP
Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19921404.04.199235Albumsrecenze LP
19922016.05.19924News
19922811.07.19923News
19922811.07.199242
19923025.07.199227Singlesrecenze SP
19924110.10.199228
1993713.02.199331Singlesrecenze SP
19932122.05.19932News
19934109.10.199352
19934109.10.199336Singlesrecenze SP
19935118.12.199327Singlesrecenze SP
19941730.04.19944News
19954404.11.199534Singlesrecenze SP
1996610.02.19962News
19963103.08.199640Live! - TUC Respect Festivalrecenze koncertu
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19921814.09.199226Profilyprofil
19922404.12.199229Recenzerecenze LP