UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. října 2021          Celkem: 364 545 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 19.10.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Ex-členové Alba Různé Reference
RACER X
USA
*  1985

Sestava (2000):

Jeff Martin - voc
Paul Gilbert - g
John Alderette - bg
Scott Travis - ds

Bývalí členové:

Paul Gilbert (g, 1985-88); Bruce Bouillet (g, 1986-90); Chris Arvan (g, 1988-90)
Harry Gschoesser (ds, 1985-86)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Street Lethal1986 Shrapnel/Roadrunner
2.Second Heat1987 Shrapnel/Roadrunner
3.Extreme Volume1988 Shrapnel/Roadrunner
4.Extreme Volume II14.09.1992Shrapnel/Roadrunner
5.Technical Difficulties
produkce: Paul Gilbert
10.04.2000Mascot/Zomba
6.Superheroes1/2001 Mascot
7.Snowball Of Doom23.04.2002Shrapnel
8.Getting Heavier11.03.2003Shrapnel
9.Live Extreme, Vol. 116.11.2010King
10.Works08.04.2014

Různé:

rozchod 1990
reunion 2000

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19981623.04.1998230Hard & Heavy Masters
20001329.06.200035Forum kritikumrecenze LP
2001308.02.200136Forum kritikumrecenze LP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20008 107Recenze - Novinkyrecenze LP
20013 106Recenze - Novinkyrecenze LP