UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. listopadu 2019          Celkem: 356 081 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 11.11.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Ocenění Linky Různé Reference
A PERFECT CIRCLE
Los Angeles, California, USA
*  1999

Sestava (2018):

Maynard James Keenan - voc
Billy Howerdale - g
James Iha - g
Matt McJunkins - bg
Jeff Friedl - ds

PERFECT CIRCLE (photo)
 

Bývalí členové:

Troy Van Leeuwen (g, cca 8/99-7/03)
Paz Lenchantin (bg, cca 8/99-cca 10/00); Twiggy Ramirez (bg, 2/03-?)
Josh Freese (ds, cca 8/99-cca 10/10)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Mer De Noms
produkce: Billy Howerdel
23.05.2000Virgin55 4
2.Thirteenth Step16.09.2003Virgin37 2
3.eMOTIVe02.11.2004Virgin 2
4.aMOTIOn16.11.2004Virgin 57
5.We Are Number 125.02.2008Dizzare
6.The Perfect Circle05.08.2009Inner City
7.Three Sixty19.11.2013Capitol 38
8.A Perfect Circle Live: Featuring Stone and Echo
(box set)
14.01.2014Junketboy
9.Eat The Elephant20.04.2018BMG12 3

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Judith10.07.2000Virgin
2.The Hollow17.10.2000Virgin72
3.3 Libras12/2000 Virgin49
4.Weak And Powerless / Blue02.12.2003 61
5.The Outsider2/2004 79
6.Counting Bodies Like Sheep to the Rhythm of the War Drums10/2004 Virgin
7.Hands Of Time / Why Don't You Take Us
& Sky King
31.01.2012Rare
8.So Long, And Thanks For All The Fish4/2018
9.Talktalk4/2018 BMG Rights

Ocenění:

2000 Music Video Awards - Best Hard Rock New Artist Clip Of The Year ("Judith")
2000 Big Beng! Čtenářská anketa - objev roku zahraniční

WWW Linky:

http://www.angelfire.com/me2/boywonder1/perfect.htm
http://www.aperfectcircle.com
http://www.aperfectcircle.org

Různé:

Účast na kompilacích:

"Judith (Danny Lohner remix)" / "Weak And Powerless (Wes Borland / Danny Lohner remix)" na OST "Underworld" (19.9.03, Lakeshore)
"The Outsider (Resident Renholder mix)" na OST "Resident Evil: Apocalypse" (31.8.04, Roadrunner)
"Weak And Powerless" na "MTV2 Headbanger's Ball, Volume 2" (28.9.04, Roadrunner)

Troy Van Leeuwen:

j.h. na LP:

Mondo Generator: A Drug Problem That Never Existed (24.7.03, Ipecac)
Gutter Twins: Saturnalia (4.3.08, Sub Pop)
Snow Patrol: Fallen Empires (14.11.11)

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19994018.11.19996Infokus
2000820.04.20008Infokus
20001101.06.20008Infokus
20001101.06.200039Singlosyrecenze SP
20001215.06.200042Forum kritikumrecenze LP
20001420.07.200035interview
2001225.01.200122profil
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20009 14Pelmel
20009 104Recenze - Novinkyrecenze LP
200012 34profil
20034 18Pel Mel
20039 17Pelmel
200310 69Recenzerecenze LP
200412 55Recenzerecenze LP
20091 8Rock&Top - News
Rolling Stone
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20007 59Nová albarecenze LP