UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. října 2021          Celkem: 364 545 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 20.10.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Působení Alba Různé Reference
PALMER Carl
(ds)

Osobní údaje:

Narozen(a): 20.03.1951 (Birmingham, GB, jako Carl Frederick Kendall Palmer)

Působení:

cca 1967 Thunderbirds
7/68-? The Crazy World Of Arthur Brown
1969-6/70 Atomic Rooster
1970-2/80 Emerson, Lake And Palmer
2/80-1/81 PM
1/81-86 Asia
1987-89 Emerson, Lake And Palmer
1988 Three
1989-? Asia
1992-cca 6/97 Emerson, Lake And Palmer
2006-cca 1/13 Asia
cca 2010-cca 2/11 Emerson, Lake And Palmer
cca 12/18 ELP Legacy

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.One More Time: Anthology09.10.2001Castle/Windsong
2.Working Live, Vol. 110.02.2004Sanctuary
3.Working Live, Vol. 209.11.2004Sanctuary
4.Quango: Live in the Hood16.09.2008Abstract Sounds
5.Working Live, Vol. 319.10.2010Eagle
6.The Solo11.03.2014
7.Decade: 10th Anniversary Celebrating the Music of Emerson Lake & Palmer11.03.2014
8.Live Boston 1988
& Keith Emerson & Robert Berry
03.06.2016Floating World
9.Live
vydáno pod jménem: Carl Palmer's ELP Legacy
6/2018

Různé:

prod. LP:

Back Door: Activate (28.5.76, Warner Bros)

j.h. na LP:
Mike Oldfield: Five Miles Out (1981, Virgin)

Reference:

New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1972018.11.197216Interviewinterview
1972025.11.197244Interviewinterview