UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 18. května 2022          Celkem: 365 550 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 19.05.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Působení Alba
OLNEY David
(voc,g)

Osobní údaje:

Narozen(a): 1948
Zemřel(a): 18.01.2020 (srdeční záchvat na pódiu)
OLNEY David (photo)
 

Působení:

? The X-Rays

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Eye Of The Storm1986
2.On The Border1992
3.Omar's Blues07.03.2000Dead Reckoning
4.Wheel25.03.2003Loud House
5.Migration12.04.2005Loud House
6.One Tough Town05.06.2007Red Parlor
7.Live at Norm's River Roadhouse, Vol. 1
(live)
26.08.2008Red Parlor
8.Robbery & Murder30.10.2012
9.Predicting the Past: Introducing Americana Music, Vol. 211.06.2013Rootsy.nu
10.When the Deal Goes Down08.07.2014Deadbeet
11.Holiday in Holland
& Sergio Webb
18.03.2016Strictly Country
12.Don't Try to Fight It31.03.2017Red Parlor