UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. října 2021          Celkem: 364 545 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 22.10.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Působení Alba Různé
O'NEIL Tara Jane
(bg,voc)

Působení:

1992-10/94 Rodan

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Peregrine18.01.2000Touch And Go
2.In The Sun Lines18.09.2001Touch And Go
3.Music for a Meteor Shower20.08.2002Tiger Style
4.Joy Of ...22.10.2002Acuarela
5.You Sound, Reflect24.08.2004Quarterstick
6.Bones29.05.2006Preservation
7.In Circles12.09.2006Quarterstick
8.Tara Jane O'Neil / Nikaido Kazumi24.05.2011K
9.TJO & Nika: Recorded In Japan In The Spring 2008-2010
& Nikaido Kazumi
08.07.2011K
10.Where Shine New Lights22.01.2014Kranky
11.Medusa Smack / Circle Four: 100 Gongs for Arieto
& Eleh
27.11.2015Important

Různé:

j.h. na LP:

Come: Near Life Experience (13.5.96)