UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 21.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
NAIM Yael
(voc,p)

Osobní údaje:

Narozen(a): 1978 (Paris, Francie)
NAIM Yael (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.In A Man's Womb2001 EMI
2.Yael Naim10/2007 Tot ou Tard/Atlantic 50
3.Yael Naim & David Donatien
& David Donatien
3/2008 Warner Bros
4.She Was a Boy17.05.2011
5.Older23.10.2015Tôt ou Tard

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.The Only One / Cirkus / Touch Command
& Readymade
21.11.2005Peacefrog
2.New Soul1/2008 Tot Ou Tard30 7
3.Coward EP15.07.2015Tot Ou Tard

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20085 70Recordrecenze LP