UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 23.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
N.O.R.E.
(rap)

Osobní údaje:

Narozen(a): (jako Victor Santiago)
N.O.R.E. (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.God's Favorite6/2002 Def Jam 3
2.One Fan A Day21.12.2004Thugged Out/Roc-A-Fella
3.Hang, Hang14.03.2006
4.N.O.R.E. y La Familia...Ya Tu Sabe12.09.2006Roc-A-Fella 82
5.Norminacal the Underbelly Mixtape21.11.2006Sure Shot
6.Global Warning 113682007
7.Noreality28.08.2007Thugged Out Militainment
8.S.O.R.E.15.09.2009SMC
9.Student of the Game09.04.2013eOne 115
10.Noreaster27.05.2014E1 Entertainment

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Nothin'
produkce: Neptunes
5/2002 Def Jam11 10
Nothin' (explicit mix, instrumental, radio edit, acappella)26.08.2002Def Jam
Nuttin' (Fake Genius d&b remixes)14.10.2002
2.Full Mode (Blaggaz remix)10.03.2003
3.Souljam 01
(Just Anotha Guy / Naughty Things / The Hamptons (Bad Boy remix) / Crashin A Party / 12 Questions & Answers / Let's Be Friends)
& Debrica & Lil' Mo & Free & Ashanti & Jus Mula & 50 Cent & Jahsir
27.10.2003
4.Crashin' A Party
& Lumidee
17.11.2003Universal55
5.Nothin'5/2004 72
6.Oye Mi Canto
& Peedie Crakk
05.07.2004Militainment 91
7.Gasolina
& Daddy Yankee
27.09.2004Militainment 32
8.Oye Mi Canto08.11.2004Def Jam 12
9.Get Down / Gasolina
& Daddy Yankee
29.11.2004Militainment
10.If I Was Your Girlfriend
& Nicole Wray & Peedi Crack
06.12.2004Townz Soundz
11.Goodies Remix
& Peedi Crakk & Ciara & Jazze Pha & Ti
27.12.2004AV8
12.Cuts From Nore / Chosen Few07.03.2005Militainment
13.Wait / I'm A Hustla
& Midi Mafia
20.06.2005AV8
14.Hang Hang01.08.2005Def Jam
15.I'm A G12.09.2005Def Jam
16.All Y'all (Remix)
& Nana & Hydro
06.11.2006Underdog
17.Cocaine Cowboys / They Call Me NO19.03.2007Militainment
18.Life Unscripted
(Gave Her Dat / Who's Crazy)
& Garcia
16.07.2007Crazy Hood
19.Don't Worry I'll Wait / Shame On Ya16.07.2007Thugged Out Militainment
20.Set It Off / Pop A Pill22.10.2007Thugged Out Militainment