UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 17.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Singly
N-DUBZ

Sestava (2011):

Tulisa - voc
Dappy - rap,voc
Fazer

N-DUBZ (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Uncle B17.11.2008All Around The World11
2.Against All Odds16.11.2009All Around The World6
3.Love Live Life25.11.2010All Around The World7
4.Greatest Hits28.11.2011All Around The World/Island38

Dappy:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Bad Intentions09.10.2012All Around The World/Island6

Tulisa:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.The Female Boss12/2012 All Around The World/Island35
2.Sweet Like Chocolate02.09.2016All Around The World

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.I Swear / You Better Not Waste My Time / Manufactured Bands (demo)30.10.2006LRC
2.Feva Las Vegas14.05.2007Genepool57
3.You Better Not Waste Your Time15.10.2007Polydor26
4.Ouch10/2008 All Around The World22
5.Papa Can You Hear Me10.11.2008All Around The World19
6.Strong Again12/2008 All Around The World24
7.Wouldn't You13.04.200964
8.Number One
& Tinchy Stryder
13.04.2009All Around The World1
9.Lose My Life
& Chipmunk
10/2009 77
10.Playing With Fire
feat Mr Hudson
11/2009 All Around The World14
11.I Need You09.11.2009All Around The World5
12.Say It's Over3/2010 All Around The World20
13.We Dance On
feat Bodyrox
5/2010 AATW/UMTV6
14.Best Behaviour14.10.2010All Around The World/Island10
15.Girls11/2010 All Around The World19
16.So Alive
& Skepta
12/2010 All Around The World/Island99
17.Stuttering
& Loick Essien
31.01.2011RCA36
18.Morning Star2/2011 All Around The World52
19.So Alive (Metric mix, Document One dub, Shockone dub)
& Skepta
17.05.20113 Beat
20.I'm Coming (Tarzan Pt 2)7/2012 All Around The World/Island35

Dappy:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Spaceship
& Tinchy Stryder
13.06.20114th & Broadway5
2.No Regrets19.09.2011All Around The World/Island1
3.Rockstar
feat. Brian May
27.02.2012All Around The World/Island2
4.Explode
& Cover Drive
27.08.2012Global Talent29
5.Good Intentions24.09.2012All Around The World/Island12
6.Yin Yang10/2012 All Around The World/Island73
7.Beautiful Me3/2015 All Around The World19
8.100 (Built For This)17.06.2015
9.Spotlight10/2017 Play Hard56
10.Trill11/2017
11.Oh My
feat. Ay Em
5/2018 Play Hard23
12.All We Know10/2018 Play Hard64
13.Comfortable
& Yungen
1/2019 RCA32
14.Not Today
& Plug & Tory Lanez
6/2019 The Plug43
15.My One
& Wiley & Tory Lanez & Kranium
7/2019 Relentless82

Fazer:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Killer27.08.2012All Around The World17

Tulisa:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Young30.04.2012AATW/Island1
2.Live It Up
feat Tyga
10.09.2012All Around The World/Island11
3.Sight Of You12/2012 AATW/Island18
4.Living Without You1/2015 AATW/UMTV44