UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. listopadu 2019          Celkem: 356 081 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 18.11.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Reference
NIGHTRAGE

Sestava (2003):

Thomas Lindberg - voc
Marios Iliopulos - g
Gus G - g
Per Moller Jensen - ds

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Sweet Vengeance29.07.2003Century Media
2.Descent into Chaos05.04.2005Century Media
3.New Disease Is Born17.04.2007Lifeforce
4.Wearing a Martyr's Crown04.08.2009Lifeforce
5.Insidious08.11.2011Mega Force
6.The Puritan29.01.2016Despotz

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20037 78Recenze CDrecenze LP
Spark
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20037 54Recordsrecenze LP