UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 17.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Singly
NADJA
Ontario, Kanada
*  2003

Sestava (2016):

Aidan Baker
Leah Buckareff

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Truth Becomes Death18.10.2005Alien8
2.Touched13.03.2007Alien8
3.Fear Falls Burning & Nadja
& Fear Falls Burning
(split CD)
29.05.2007Conspiracy
4.Radiance of Shadows09.10.2007Alien8
5.Bliss Torn From Emptiness04.02.2008Profound Lore
6.Skin Turns to Glass01.04.2008The End
7.Desire in Uneasiness08.04.2008Crucial Blast
8.II: Points at Infinity
& Atavist
12.08.2008Profound Lore
9.Guilted By The Sun13.10.2008Elevation
10.Tremled13.10.2008Utech
11.Numbness21.04.2009
12.When I See the Sun Always Shines on TV28.04.2009The End
13.Nadja and Black Boned Angel
& Black Boned Angel
14.07.200920 Buck Spin
14.Under the Jaguar Sun01.12.2009Beta-Lactam
15.Autopergamene2010 Essence Music
16.Thaumogenesis07.06.2010Important
17.Dominium Visurgis
& Troum
20.07.2010
18.The Life & Death Of A Wasp
& Ovo
29.07.2010Broken Spine
19.Sky Burial12.08.2010Latitudes
20.The Bungled & The Botched08.11.2010Blocks
21.Fool Redeemer
& Picastro
24.10.2011Alien8
22.Excision28.02.2012Important
23.Dagdrom30.10.2012Broken Spine
24.The Perfect World
& Vampillia
28.05.2013Important
25.Flipper02.07.2013Oaken Palace
26.Queller04.03.2014Essence Music
27.Imperfection
& Vampillia
09.10.2015Throne
28.SV29.04.2016Essence Music

Aidan Baker:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.The Sea Swells a Bit17.07.2006Ici d'Ailleurs
2.Noise of Silence2007 Essence Music
3.Fantasma Parastasie
& Tim Hecker
14.10.2008Alien8
4.I Wish Too, To Be Absorbed28.10.2008Important
5.Oneiromancer24.04.2009Die Stadt
6.Colourful Disturbances
& Noveller
27.11.2009Divorce
7.Liminoid / Lifeforms12.01.2010Alien8
8.Songs of Flowers and Skin22.06.2010Beta-Lactam
9.Still Life05.07.2011
10.Spectrum of Distraction17.01.2012
11.The Spectrum Of Distraction
(2CD)
20.01.2012Robotic Empire
12.Closure Axioms15.05.2012Ais
13.Already Drowning10.04.2013Gizeh
14.Glass Crocodile Medicine
& The Plurals & Adrian Baker
30.04.2013Latitudes
15.Aneira30.05.2013Glacial Movements
16.Triptychs: Variations on a Melody16.09.2014Important
17.Hypnodrone Ensemble
& Thisquietarmy
14.10.2014ConSouling Sounds
18.The Confessional Tapes17.03.2015Pleasence
19.Half Lives
(2CD)
02.04.2015Gizeh
20.In the Red Room
& Idklang
23.06.2015Forced Exposure
21.Werl
& Tomas Järmyr
28.10.2016Consouling Sounds

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Village In Space25.03.1996MCI
2.We Will Be Stars7/2003
3.Forever
& Kindervater
30.04.2007Yawa
4.Everytime You Need Me
& Kindervater
24.12.2007Yawa
5.Trinitarian EP
(Perichoresis / Ousia / Hypostasis)
10.11.2008Important
6.Ruins Of Morning20.06.2011Substantia Innominata
7.The Stone Is Not Hit by the Sun Nor Carved With Knife
(The Stone / The Sun / A Knife)
11.11.2016Gizeh

Aidan Baker:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Already Drowning / 30 Days / 30 Nights / Melusine / Mein Zwilling, Mein Verlorener / Toust Juste Sous La Surface, Je Guette / Ice / Lorelei27.04.2013Gizeh