UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 15.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Singly Různé Reference
NADA SURF
New York, USA
*  1993

Sestava (2012):

Matthew Caws - voc,g
Daniel Lorca - bg,voc
Ira Elliot - ds
Doug Gillard - g (j.h.)
Martin Wenk - kb,tr (j.h.)

NADA SURF (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.High/Low
produkce: Ric Ocasek
18.06.1996Elektra 63
2.The Proximity Effect21.09.1998Elektra/east west
3.Let Go15.10.2002Mardev
4.Proximity Effect23.09.2003Barsuk
5.The Weight Is A Gift
produkce: Chris Walla
20.09.2005Barsuk 167
6.Karmic12.06.2007
7.Lucky
produkce: Nada Surf/John Goodmanson
05.02.2008Barsuk 82
8.If I Had A Hi-Fi03.05.2010Mardev
9.The Stars Are Indifferent To Astronomy23.01.2012City Slang 86
10.B-Sides23.09.2014Universal
11.You Know Who You Are04.03.2016City Slang
12.Peaceful Ghosts: Live with Deutsches Filmorchester Babelsberg28.10.2016City Slang

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Karmis? No. 6
2.Popular8/1996 Elektra
3.Treehouse1997
4.Hi-Speed Soul2/2003 Heavenly87
5.Inside Of Love5/2003 Heavenly73
6.Imaginary Friends21.11.2005
7.Always Love03.04.2006City Slang
8.Karmic EP12.06.2007Hi Speed Soul
9.The Dulcitone Files EP3/2012

Různé:

Účast na kompilacích:

"Your Legs Grow" na "Future Soundtrack for America" (10.8.04, Barsuk)
"Meow Meow Lullaby" na "For The Kids Too" (19.10.04, Nettwerk America)
"If You Leave" na OST "Music From the O.C.: Mix 2" (26.10.04, Warner Bros)
"Blonde On Blonde" na OST "A Love Song for Bobby Long" (11.1.05, Hyena)
"Weightless" na OST "Heroes" (18.3.08, NBC)

Ira Elliot:

j.h. na LP:

Rick Ocasek: Troublizing (15.9.97, Columbia)
America: Here & Now (17.10.06, Burgundy)

Matthew Caws:

j.h. na LP:

America: Here & Now (17.10.06, Burgundy)
Unkle: War Stories (24.7.07, Surrender All)

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19961803.10.199627Forum kritikumrecenze LP
1997906.03.199712Liverecenze koncertu
19971013.03.199718interview
1998429.01.1998188Hard & Heavy Masters
19983829.10.199826Forum kritikumrecenze LP
Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19964616.11.199613Maker Breakers
1997901.03.199754Singlesrecenze SP
19971222.03.199740Liverecenze koncertu
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
199611 90Recenze - Atdrecenze LP
19974 37interview
19974 97Liverecenze koncertu
19991 106Recenze - Novinkyrecenze LP
200712 15News