UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 16.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba
NABATOV Simon

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Master And Margarita20.11.2001Leo
2.As We Don't Know It05.08.2003Konner
3.Chat Room
& Han Bennink
21.10.2003Leo
4.Autumn Music
vydáno pod jménem: Simon Nabatov Trio
19.10.2004Leo
5.Move
& Nils Wogram
13.09.2005Between-The-Lines
6.Few Incidences21.03.2006Leo
7.Steady Now
& Tom Rainey
21.11.2006Leo
8.Jazz Limbo
& Nils Wogram
20.11.2007Leo
9.Schmickler: Deployment
& Frank Gratkowski
17.08.2010Leo
10.Roundup15.03.2011Leo
11.Moods & Modes08.11.2011Cavi-Music
12.Square Down15.11.2011Leo
13.Nawora
& Tom Rainey & Nils Wogram
06.11.2012Leo
14.Descriptions
& Matthias Schubert
18.03.2014Leo
15.Projections
& Mark Dresser
07.08.2015Clean Feed
16.Equal Poise
& Mark Dresser & Dominik Mahnig
18.03.2016Leo
17.Picking Order
vydáno pod jménem: Simon Nabatov Trio
23.09.2016Leo
18.Lubatov
& Gareth Lübbe
21.10.2016Leo
19.Monk 'n' More04.11.2016Leo