UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 15.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly
THE NAKED AND FAMOUS
Auckland, Nový Zéland
*  2008

Sestava (2018):

Thom Powers - voc,g
Alisa Xayalith - voc

NAKED AND FAMOUS (photo)
 

Bývalí členové:

Aaron Short (?-3/18); Jesse Wood (?-3/18)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Passive Me, Aggressive You15.03.2011Fiction25 91
2.Hearts Like Ours30.07.2013Universal
3.In Rolling Waves13.09.2013Fiction53 48
4.Higher08.07.2016Universal
5.Laid Low22.07.2016Universal
6.The Runners30.09.2016Universal
7.Simple Forms14.10.2016Somewhat Damaged 110

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Bad Blood
& Famous
6/2010
2.Punching In A Dream / Wild03.12.2010Polydor
3.Young Blood1/2011 Fiction64
4.Girls Like You06.06.2011
5.No Way12.12.2011
6.Higher08.07.2016