UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 19.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly Reference
NAKED

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Naked24.06.1996Stockholm
2.Lie Follows Lie30.07.2013Song By Toad
3.Youth Mode24.03.2015Luckyme
4.End Game20.11.2015Escape
5.Pink Quartz10.06.2016
6.Zone14.10.2016Luckyme

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Left Alone Again1/1996 Stockholm
2.Mann's Chinese07.07.1997Red Ant
3.I Refuse10/1997
4.Naked Remixes EP
(Naked / Naked (DJ Kue extended mix) / Naked (DJ Kue extended instrumental) / Naked (Joe Maz remix) / Naked (DJ Kue mixshow) / Naked (DJ Kue radio edit))
23.01.2012

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19942602.07.19948Advance