UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 22.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
NADINE
Švýcarsko

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Back To My Senses22.09.1997Glitterhouse/EFA
2.Lit From The Inside09.10.2000Glitterhouse/EFA
3.Komm doch mal Rüber5/2007
4.Insatiable11/2010 Black Pen47
5.Christmas In South Africa12/2012 King
6.Der siebte Himmel7/2015

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Enticement17.08.1973Young Blood Intern.
2.Shine On02.11.1998Mission
3.The Way It Was
& Freestyle
16.09.2002Pacific
4.Alles was du willst2/2007
5.Was wir sind5/2007
6.Don't Lie / Ordinary People
& Alborosie & Cavan
07.05.2007Pre Release Music
7.Ordinary People / Don't Lie
& Alborosie & Cavan
15.09.2008Forward
8.Insatiable10/2010 Black Pen26
9.Light In The Sky12/2012 King
10.Go To Work9/2017