UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 21.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
NADIA

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Nadia13.05.2003WEA International
2.Contigo Si06.04.2004WEA International
3.This Is My Life28.02.2005Neuronium
4.Endulzame el Oido26.07.2005WEA International
5.Grandes Exitos... la Nueva Reyna Grupera22.11.2005Lideres
6.Mujer25.07.2006Wea Latina
7.A Puro Dolor12.08.2008Warner Music Latina
8.Exitos Remix16.06.2009Warner Music Latina
9.Bésame Mucho26.08.2016Warner Music

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.It's Gonna Take Time25.10.2004Music Plant
2.A Little Bit Of Action11/2004 27
3.Besame Mucho09.09.2016Warner Music
4.Qué Bonito Amor / Amanecí En Tus Brazos / Si Nos Dejan / El Rey30.09.2016Warner Music
5.Frenesí14.10.2016Warner Music
6.Esta Tarde Vi Llover28.10.2016Warner Music