UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 21.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba
NAKAJIMA Miyuki

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.36.5 C30.09.2008Avex Trax
2.A. RI. GA. To. U30.09.2008Avex Trax
3.Aishite Iru to Itte Kure30.09.2008Avex Trax
4.Hajimemashite30.09.2008Avex Trax
5.Ikite Itemo Iidesuka30.09.2008Avex Trax
6.Kansuigyo30.09.2008Avex Trax
7.Minna Satte Shimatta30.09.2008Avex Trax
8.Miss M30.09.2008Avex Trax
9.Miyuki Nakajima30.09.2008Avex Trax
10.Oironaosi (Change)30.09.2008Avex Trax
11.Okaerinasai30.09.2008Avex Trax
12.Ringetsu (Month of Parturition)30.09.2008Avex Trax
13.Shinai Naru Mono He30.09.2008Avex Trax
14.Watashi No Koe GA Kikoe Masuka30.09.2008Avex Trax
15.Yokan (Hunch)30.09.2008Avex Trax
16.Uta Goyomi18.11.2008Avex Trax
17.Jouyatou23.10.2012Avex Trax
18.Nakajima Miyuki: En-Kai 2012-3 Live Selection
(live)
29.10.2014Yamaha
19.Collection of Problems11.11.2014Yamaha
20.Nakajima Miyuki Concert 'One Party' 2015 - 2016 Live Section
(live)
11.11.2016
21.Nakajima Miyuki · 21st Century Best Selection "Prospect"11.11.2016