UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 16.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Knihy Různé
NAGY Peter & INDIGO
Bratislava, Slovensko

Sestava

Peter Nagy - voc,g,hca
Peter Farnbauer - g,kb,sax
Jozef Maták - bg,voc
Peter Kliment - kb,voc
Miroslav Okál - ds,voc

Bývalí členové:

Pavol Matuška (bg,voc, cca 1986)
Ladislav Kožusznik (g,voc, cca 1986)
Peter Zvolenčák (kb,voc, cca 1986)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Chráň svoje bláznovstvá? Opus
2.Mne sa neschováš1985 Opus
3.Myslíš na to, na čo ja?1986 Opus
4."ale"1987 Opus
5.Peter Nagy v Studiu S9/1988 Opus
6.Album 1983-896/1989 Opus
7.Šachy robia človeka10/1989 Opus
8.Finta7/1990 Opus
9.Hrajme sa na Petra5/1991 Opus
10.Jamaica Rum10/1991 Tommü
11.Peter Nagy & děti1992 Tommü
12.Revolver a muzika12/1993 Tommü
13.Peter Nagy Alboom10/1994 Tommü
14.0082/1996 BMG
15.Waikiki Raga5/1996
16.Extra (Best Of)2/1997 Bonton
17.Extra II ... piesne o láske a neláske11/1997
18.99 Watt1998 BMG
19.Nové svetlo5/2002 Universal Music

Peter Nagy:

1. Labute a havrany - 2CD

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Profesor Indigo / Zaliata do skla1983 Opus
2.Kristínka iba spí / Spútaná láskou
& Júlia Hečková
1984 Opus
3.Poďme sa zachrániť / Drozd1986 Opus
4.Nič nezmení moj svet1989 Opus
5.Waikiki Raga2/1996

Bibliografie:

Vladimír Kroc: Musicross (1996, interview)

Různé:

Peter Nagy:

Ocenění:

1985 Zlatý slavík