UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 15.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Linky Různé Reference
N.V.Ú.
Nový Bydžov, Česká republika
*  1989

Sestava (2009):

Štěpán Málek - voc
Pavel Doležal - g
Tomáš Žampach - g
Lukáš Havránek - bg
Jiří Franc - ds

Bývalí členové:

Martin Pitrman (bg, 1989-?); Aleš Vostřez (bg, cca 6/91-cca 1/93); Ivan Kučera (bg, 1994-6/96); Jaroslav Liška (g,bg, 1992-10/00); Pavel Tůma (bg, 10/00-cca 3/01)
Robert Molín (ds); Jiří Franc (ds, 1989-91); Milan Lucký (ds, cca 3/92)
Renáta Pavlíčková (kb,voc, 1989-cca 6/91)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.14 dní5/1994 Indies
2.A v noci je tma ...10/1995 Střílek International
3.Živák1996
4.Čáry máry Fuck6/1998 Lido
5.Z řady10/2000 Lido
6.Vzorek bez ceny3/2005 Cecek
7.Nikdy nebo navždy11/2009 Sisyfos

WWW Linky:

http://www.nvu.wz.cz

Různé:

N.V.Ú. = Nepřichází v úvahu

demo "...že je magor!" (1989)

"Obchází mě dokola" (1990)
"Tak jsme došli ..." (1991)
"The Five Anti-Beatles Songs" (1997, live)

Reference:

Bang!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1994509.02.19948recenze LP
19941604.05.199410Liverecenze koncertu
19942001.06.199410Live - Rock Session IIIrecenze koncertu
19943107.09.199429profil, interview
19951102.06.199515Live Bang! - Rocksession '95recenze koncertu
19952114.11.199534interview
Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19962414.11.199612Do živéhorecenze koncertu
19962628.11.199613Do živéhorecenze koncertu
19971120.03.199717interview
19973616.10.19978Infokus
19982525.06.199825Forum kritikumrecenze LP
19982609.07.199816interview
2000310.02.200014Liverecenze koncertu
2000310.02.200015Live - Punk Sessionrecenze koncertu
2000424.02.200021interview
20001018.05.200014Liverecenze koncertu
20001420.07.20008Infokus
20001631.08.200035Live - Anti-Society Festrecenze koncertu
20002026.10.20007Infokus
20002109.11.200035Forum kritikumrecenze LP
20002307.12.200025interview, diskografie
2002818.04.20028Infokus
20021114.06.200218interview
20021808.11.200238Live - Polabská sklizeňrecenze koncertu
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19911304.07.19914Pelmel
1992706.04.19924Pelmel - Korálkyrecenze demo
19922009.10.199217recenze koncertu
1993229.01.199331Liverecenze koncertu
1993318.02.199327Profilyinterview
19942208.11.199428Recenzerecenze LP
19964 89Recenzerecenze LP
19988 106Recenze - Novinkyrecenze LP
19989 38Tipy & Typyinterview
20002 96Liverecenze koncertu
20013 105Recenze - Novinkyrecenze LP
20014 65Tipy & Typyprofil
20054 68Recenzerecenze LP
200911 54Playinterview
20102 64Recenze CDrecenze LP