UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 4. dubna 2020          Celkem: 356 776 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 09.04.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Singly Video Reference
MONTY PYTHON
London, GB
*  1969+  7/2014

Sestava

Eric Idle
John Cleese
Terry Jones
Michael Palin
Graham Chapman
Terry Gilliam

MONTY PYTHON (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.The Frost Report On Britain1966 EMI
2.At Last The 1948 Show1967 Pye
3.Monty Python's Flying Circus1970 BBC
4.Another Monty Python Record10/1971 Charisma26
5.Monty Python's Previous Record08.12.1972Charisma39
6.Matching Tie And Handkerchief2/1974 Charisma49
7.Live At Drury Lane7/1974 Charisma19
8.The Album Of ... The Holy Grail1975 Charisma
9.Monty Python
vydáno pod jménem: Monty Python's Flying Circus
7/1975 45
10.Live At The City Centre5/1976
11.The Monty Python Instant Record Collection (The Pick Of The Best Of Some Recently Repeated Hits Again Volume II)09.12.1977Charisma
12.Worst Of Monthon
vydáno pod jménem: Monty Python's Flying Circus
1978
13.The Life Of Brian16.11.1979Warner Bros63
14.Contractual Obligation Album
vydáno pod jménem: Monty Python's Flying Circus
17.10.1980Charisma13
15.Soundtrack
vydáno pod jménem: Monty Python's Flying Circus
1983
16.Meaning Of Life
vydáno pod jménem: Monty Python's Flying Circus
1983
17.Final Rip Off
vydáno pod jménem: Monty Python's Flying Circus
1988 2LP
18.Monty Python Sings11/1991 62
19.Serious 2: Episodes 5-7
vydáno pod jménem: Monty Python's Flying Circus
05.10.1998
20.Live! At City Center
vydáno pod jménem: Monty Python's Flying Circus
12.04.2005Collectables
21.Another Monty Python CD12.09.2006EMI
22.I'm Sorry, I'll Read That Again? EMI
23.Monty Python Sings (Again)30.06.2014UMC/Virgin35
24.Monty Python's Total Rubbish30.06.2014Virgin
25.Monty Python: Live (Mostly) One Down Five To Go
(2CD)
07.11.2014Eagle Vision

Eric idle:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Sings Monty Python Live In Concert18.04.2000Restless

John Cleese:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.At The Beeb05.10.1998

Terry Jones:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Starship Titanic
& Douglas Adams
05.10.1998

Graham Chapman:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Looks Like Another Brown Trouser Job04.04.2006Rykodisc

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Eric The Half A Bee / Span Song
with Neil Innes
17.11.1972Charisma
2.The A Side Of The Label Of The Album Of The Soundtrack Of The Trailer Of The Film Of Monty Python And The Holy Grail / The B Side Of The Label Of The Album Of The Soundtrack Of The Trailer Of The Film Of Monty Python And The Holy Grail06.06.1975Charisma
3.Lumberjack Song21.11.1975Charisma
4.The Lumberjack Song / The Spam Song / Bruce's Song/Eric The Half-A-Bee05.11.1976Charisma
5.Life Of Brian / Always Look On The Bright Side Of Life16.11.1979Warner Bros
6.I Like Chinese03.10.1980Charisma
7.Galaxy Song6/1983 77
8.Always Look On The Bright Side Of Life
vydáno pod jménem: Monty Python's Flying Circus
9/1991 3
9.I Like Chinese4/1992

Eric idle:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.One Foot In A Grave
& Richard Wilson
12/1994 50

John Cleese:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Don't Mention The World Cup
& First Eleven
05.06.2006Small Pictures

Terry Jones:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Peace Of Mind
& Helen Bruner & Next Phase
produkce: Tommy Musto
21.09.1998Suburban

Graham Chapman:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Gee I'm Gonna Miss You5/1968

Video:

1. Monty Python: Live (Mostly) One Down Five To Go - 07.11.2014, Eagle Vision, live

Reference:

&musiQ
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20027 92Knihy
Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19735122.12.197336profil, interview
19794317.11.197925Singlesrecenze SP
19803404.10.198019Singlesrecenze SP
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1973019.05.197327Front Row Reviewsrecenze koncertu
1974025.05.197426
1974013.07.197417Albumsrecenze LP
1974030.11.197446On The Townrecenze koncertu
1975005.04.197520Plattersrecenze LP
1976010.01.197619
1976013.11.197627Singlesrecenze SP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19985 28profil