UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 18. dubna 2021          Celkem: 363 506 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 20.04.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Působení Alba Různé Reference
MICHAELS Bret
(voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 15.03.1963 (Pittsburgh, Pennsylvania, USA, jako Bret Michael Sychak)
MICHAELS Bret (photo)
 

Působení:

3/84-cca 3/07 Poison
cca 5/14 Bret Michaels Band

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.A Letter From Death Row01.02.1999Poorboy/Cargo
2.Songs Of Life20.05.2003Poorboy
3.Rock My World03.06.2008VH1 Classic
4.Custom Built06.07.2010Poor Boy 14
5.Jammin' With Friends25.06.2013Poor Boy 80
6.True Grit05.05.2015

Různé:

j.h. na LP:

Uncle Kracker: 72 And Sunny (19.6.04, Lava)

Reference:

Bang!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19944521.12.199443Opilci v dějinách
Spark
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20035 7Actual
20036 47Recordsrecenze LP