UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 18. dubna 2021          Celkem: 363 506 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 20.04.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Ex-členové Alba Singly Různé Reference
THE McCOYS
USA
*  1962+  1970

Sestava

Rick Derringer - voc,g
Randy Jo Hobbs - bg
Bobby Peterson - kb
Randy Zehringer - ds

McCOYS (photo)
 

Bývalí členové:

Dennis Kelly (bg, 1962-65)
Ronnie Brandon (kb, 1962-65)
Fred Lipsius (sax, 1967-?)
Randty Brecker (tr, 1967-?); Jerry Weiss (tr, 1967-?); Dick Halligan (tr, 1967-?)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Hang On Sloopy03.12.1965Immediate 44
2.(You Make Me Feel) So Good8/1966 Bang
3.Human Ball1968 Mercury
4.Infinite McCoys10/1968 Mercury
5.Outside Stuff
& Rick Derringer
8/1974 Mercury
6.McCoys1983
7.Hang on Sloopy: The Best of the McCoys29.01.2008Sbme Special Mkts

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.You Know That I Love You
vydáno pod jménem: Rick Z Combo
1965
2.Hang On Sloopy / I Can't Explain It7/1965 Immediate4 1
3.Fever / Sorrow
(v GB 26.11.65, Immediate)
10/1965 Bang44 7
4.McCoys EP1966 Immediate
5.McCoys EP 21966 Immediate
6.Up And Down / If You Tell A Lie2/1966 Bang 46
7.Come On Let's Go / Little People4/1966 Bang 22
8.Runaway / Come On Let's Go6/1966 Immediate
9.(You Make Me Feel) So Good / Runaway7/1966 Bang 53
10.(You Make Me Feel) So Good / Every Day I Have To Cry
(v GB)
12.08.1966Immediate
11.Don't Worry Mother, Your Son's Heart Is Pure / Ko-Ko
(v GB 21.10.66, Immediate)
9/1966 Bang 67
12.I Got To Go Back (And Watch That Little Girl Dance) / Dynamite12/1966 Bang 69
13.Beat The Clock / Just Like You Do To Me4/1967 Bang 92
14.Say Those Magic Words / I Wonder If She Remembers Me9/1967 London
15.Jesse Brady / Resurrection10/1968 Mercury 98
16.Hang On Sloopy / This Is Where I Came In2/1969 Immediate
17.Hang On Sloopy / Fever14.03.1975London

Různé:

Randy Zehringer:

j.h. na LP:

Jimi Hendrix: Woke Up This Morning And Found Myself Dead (12.12.80, Red Lightnin')

Reference:

New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1965017.09.19659profil
1965019.11.19657News
1966010.06.19664Singlesrecenze SP
1966019.08.19664Singlesrecenze SP
1966021.10.196612Singlesrecenze SP
1974017.08.197418Albumsrecenze LP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1995514.03.19956Galerie