UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. října 2021          Celkem: 364 545 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 20.10.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
LEE Dickey

Osobní údaje:

Narozen(a): 21.09.1943
LEE Dickey (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Never Ending Song Of Love?
2.Ashes Of Love?
3.Crying Over You?
4.Dickey Lee?
5.The Classic Songs of Dickey Lee20.09.2011Varese Fontana
6.Original Greatest Hits04.06.2013Real Gone
7.Greatest Hits Collection14.04.2015

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Oh Mein Papa3/1961 Blue Bell 94
2.Patches8/1962 Smash 6
3.I Saw Linda Yesterday11/1962 Smash 14
4.Don't Wanna Think About Paula3/1963 Smash 68
5.The Day The Saw-Mill Closed Down9/1963 Smash 104
6.Big Brother11/1964 Hall 101
7.Laurie (Strange Things Happen)5/1965 TCF Hall 14
8.The Girl From Peyton Place8/1965 TCF Hall 73
9.Red, Green, Yellow And Blue1/1968 Atco 107
10.Rocky9/1975 RCA
11.9,999,999 Tears10/1976 RCA 52
12.Virginia, How Far Will You Go8/1977 RCA
13.Peanut Butter11/1977 RCA