UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 17. října 2020          Celkem: 360 340 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 30.10.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Reference
LETZTE INSTANZ
Dresden, Německo
*  9996

Sestava (2005):

Holly - voc
Das O - g
Holly D - g,voc
Michael Ende - bg
Specki T.D. - ds
M Stolz - viol
Benni Cellini - cello

Bývalí členové:

Hörbi (voc, 1996-97); Robin Sohn (voc, 1997-2004)
Tin Whistle (g, 1996-2004)
Kaspar Wichman (bg, 1996-99); Rasta F (bg, 1999-2001); FX (bg, 2001-04)
Markus G-Punkt (ds, 1996-2001)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Brachialromantik16.02.1998Costbar/EFA
2.Das Spiel1999 Andromeda
3.Kalter Glanz2001 Andromeda
4.Götter Auf Abruf10/2003 EFA
5.Live27.09.2004Andromeda
6.Wir sind gold3/2007 Drakar
7.Ewig9/2012
8.15 Jahre Brachialromantik01.04.2014Drakkar
9.Im Auge des Sturms26.08.2014Sony Music
10.Liebe im Krieg12.08.2016AFM

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Kopfkino19.10.2001Andromeda

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
200311 81Recenzerecenze LP
20074 62Recenzerecenze LP