UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 19. září 2021          Celkem: 364 490 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 22.09.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Ex-členové Alba Singly Různé Reference
LOVE AFFAIR
GB
*  1967

Sestava (1979):

Martin Lyon - voc
Bob Banasiak - g
Iain Henderson - bg
Chris North - ds

LOVE AFFAIR (photo)
 

Bývalí členové:

Steve Ellis (voc, 1967-?); Guss Yeadon (voc)
Rex Brayley (g, 1967-?)
Mick Jackson (bg, 1967-?)
Morgan Fisher (kb, 1967); Lynton Guest (kb, 1967-?); Mike Mann (kb)
Maurice Bacon (ds, 1967-72)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.The Everlasting Love Affair1969
2.New Day1970
3.Golden Era Of Pop Music1973
4.Love Affair1980
5.Doyawanna1981
6.Singles A's and B's26.11.2002Acadia
7.Superhits28.09.2004Sony International
8.Affair to Remember24.09.2013Talking Elephant
9.Time Hasn't Changed Us: The Complete CBS Recodings 1967-1971
& Steve Ellis
(3CD)
05.10.2015RPM

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.She Smiles Sweetley1967 Decca
2.Everlasting Love12/1967 CBS1
3.Rainbow Valley / Someone Like Me05.04.1968CBS5
4.A Day Without Love9/1968 CBS6
5.One Road2/1969 CBS16
6.Bringing On Back The Good Times6/1969 CBS9
7.Private Lives
produkce: Philip Goodhand-Tait
11/1977 Creole
8.Mama Sez9/1980 Radio 109
9.Witch Queen of New Orleans1987
10.Everlasting Love12/1991
11.Higher
featuring Cinda
18.03.1996Zyx

Různé:

1966-67 Soul Survivors

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1970024.01.19709profil
1979320.01.197926Any Questions?
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1968006.04.19686Singlesrecenze SP
1972025.11.19724Recording News