UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. února 2021          Celkem: 362 766 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 07.03.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Alba Singly Reference
LEWIS Linda

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Hacienda View1970
2.Say No More7/1971 Reprise
3.Lark1972
4.Fathoms Deep11/1973 Decca
5.Heart Strings1974
6.Not A Little Girl Anymore04.07.1975Arista40
7.Woman Overboard
produkce: Jim Cregan/Cat Stevens/Allen Toussaint
15.04.1977Arista
8.A Tear & A Smile1983
9.Second Nature02.12.1996Turpin/New Music
10.Whatever ...14.07.1997Turpin
11.Legend08.03.2005BMG International
12.Reach For The Truth: Best Of The Reprise Years 1971-197406.04.2009Warner
13.Larks09.01.2012

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Rock-A-Doodle-Doo
produkce: Linda Lewis/John Cregan
3/1973 Raft12
2.Play Around28.09.1973Raft
3.Sideway Shuffle01.03.1974Raft
4.(Remember The Days Of) The Old School Yard14.03.1975Bell
5.It's In His Kiss
produkce: Tony Silvester/Bert De Cotex
6/1975 Arista5 107
6.The Moon And I29.08.1975GM
7.Rock And Roller Coaster19.09.1975Arista
8.Rock-A-Doodle Doo13.02.1976Reprise
9.Baby I'm Yours12.03.1976Arista29
10.This Time I'll Be Sweeter30.07.1976Arista
11.Winter Wonderland26.11.1976Arista
12.Come Back And Finish What You Started
produkce: Cat Stevens
22.07.1977
13.It's Good02.06.1978Arista
14.I'd Be Surprisingly Good For You5/1979 40
15.(Close That Door) Take Your Heart22.04.1983Epic
16.Class / Style7/1984
17.For Lovesake10.07.1995Turpin
18.Reach Out / Triangle
& Midfield General
07.08.2000Skint61
19.I Keep A Wish / I Don't Do Don't07.10.2002Council Folk

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1971017.07.197116Pop Albumsrecenze LP
19733318.08.197347Caught In The Actrecenze koncertu
1974902.03.197414New Singlesrecenze SP
1975715.02.197522Caught In The Actrecenze koncertu
19751329.03.197516Singlesrecenze SP
19751405.04.197513interview
19753530.08.19755
19753820.09.197513Singlesrecenze SP
19754325.10.197534Caught In The Actrecenze koncertu
19754508.11.197513interview
19761220.03.19763Singlesrecenze SP
19764002.10.197640interview
19764323.10.197655Caught In The Actrecenze koncertu
19764827.11.19763Singlesrecenze SP
19773130.07.197713Singlesrecenze SP
19775010.12.197718Caught In The Actrecenze koncertu
19782203.06.197814Singlesrecenze SP
1980823.02.198030Caught In The Actrecenze koncertu
19831723.04.198324Singlesrecenze SP
19952922.07.199534Singlesrecenze SP
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1973028.04.197330Front Row Reviewsrecenze koncertu
1973023.06.197336
1973013.10.197342Front Row Reviewsrecenze koncertu
1974016.02.19742News Desk - Recording News
1975028.06.19752News Desk - News Briefs
1975019.07.197512
1975030.08.19753News
1975006.12.197522Plattersrecenze LP
1975027.12.197525On The Townrecenze koncertu
1976023.10.197655On The Townrecenze koncertu
1976004.12.197627Singlesrecenze SP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
200012 111Recenze - Novinkyrecenze LP