UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. února 2021          Celkem: 362 766 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 11.04.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Působení Alba Singly
JAAR Nicolas

Působení:

JAAR Nicolas (photo)
 
2011-9/14 Darkside
cca 12/20 Darkside

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Space Is Only Noise10.02.2011Circus Company
2.Sirens30.09.2016Other People
3.2012-201717.02.2018
4.Cenizas3/2020 Other People
5.Telas17.07.2020

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Aphrika / The Student (Seth Troxler remix)
& Seth Troxler
04.02.2009Wolf & Lamb
2.Significant Others EP
(South Aphrika / I'll Set Your House / El Bandido / This Feeling)
& Zev & Lee Curtiss & Gadi Mizrahi
22.07.2009Wolf & Lamb
3.A Time For Us / Mi Mujer20.01.2010Wolf & Lamb
4.Marks & Angles EP
(Marks / Angles / Materials)
16.06.2010Circus Company
5.Love You Gotta Loose Again EP
(Wouh / Love You Gotta Lose Again / Don't Believe The Hype)
06.10.2010Double Standard
6.Remixes Volume 1 EP
(Too Many Kids Finding Rain In The Dust (Pepe Bradock Blind Pig mix) / Too Many Kids Finding Rain In The Dust (Pepe Bradock Train Fantome Poke) / Space Is Only Noise If You Can See (Dave Aju remix))
22.06.2011Circus Company
7.Don't Break My Love / Why Didn't You Save Me?23.11.2011Clown & Sunset
8.LUX / Sleeping Ute
& Brian Eno & Grizzly Bear
16.04.2013Warp
9.Don't Break My Love / Why Didn't You Save Me?07.10.2014Clown & Sunset
10.Nymphs II EP
(The Three Sides Of Audrey & Why She's All Alone Now / No One Is Looking At U)
11.05.2015Other People
11.Nymphs III EP
(Swim / Mistress)
29.06.2015Other People
12.Time For Us EP08.07.2016Bastard Jazz
13.Sirens14.10.2016Other People