UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. února 2021          Celkem: 362 766 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 15.04.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Alba Singly Různé Reference
J.B.O.
Německo
*  1989

Sestava

Vito C. - g,voc
Hannes Holzmann - g,voc
Schmitti - bg
Holmer Graap - ds

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Explizite Lyrik1995 Musical Tragedies
2.Laut1997 BMG
3.Eine gute CD zum Saufen27.07.1998Musical Tragedies/EFA
4.Meister der Musik14.09.1998Lawine/BMG
5.I Don't Like Metal - I Love It8/2009
6.Killeralbum8/2011
7.Nur die Besten werden alt30.08.2014AFM
8.1126.08.2016AFM
9.Deutsche Vita4/2018
10.Wer lässt die sau raus?!7/2019

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Eine gute CD zum Kaufen? Musical Tragedies
2.Blastphemie? Musical Tragedies
3.Twingle25.03.1996Musical Tragedies
4.Bolle21.04.1997Lawine/BMG
5.Wir sind die Champignons21.07.1997Lawine/BMG
6.Dr. Martens18.08.1997Florian Schück/EFA
7.Ällabätsch20.07.1998Lawine/BMG
8.Ich sag' JBO04.09.2000Virgin
9.Ich will laerm7/2002
10.Gänseblümchen7/2004
11.Rock Muzik10/2006

Různé:

J.B.O. = James Blast Orchester

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19973325.09.1997127Hard & Heavy Masters
1998108.01.199827Forum kritikumrecenze LP