UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 5. října 2019          Celkem: 355 448 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 20.10.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Různé Reference
IF
London, GB
*  1969

Sestava

Geoff Whitehorn - g
Walter Monaghan - bg
Gabriel Magno - kb
Cliff Davies - ds
Dick Morrissey - sax,fl

Bývalí členové:

J.W. Hodkinson (voc, 1969-72)
Terry Smith (g, 1969-72); Steve Rosenthal (g, 3/73-?)
Dave Winter (bg, 1969-72); Kurt Palamaki (bg, 3/73-?)
Dave Quincey (sax, 1969-72)
Dennis Elliott (ds, cca 1971); Cliff Adams (ds, 3/73-?)
Fiachra Trench (kb, 3/73-?); Pete Arnesen (kb, 3/73-?); John Mealing (kb)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.If1970
2.If 21970
3.If 39/1971 United Artists
4.If 41972 United Artists
5.Double Diamond4/1973 Metromedia/RCA
6.This Is If1973
7.Not Just Another Bunch Of Pretty Faces6/1974 Gull
8.Goldrock1974
9.Tea-Break Over - Back On Your 'Eads!07.02.1975Gull
10.Waterfall1976
11.What Did I Say About the Box Jack?29.01.2008Repertoire
12.Fibonaccis Number / More Live If08.06.2010Repertoire
13.If 526.02.2016Repertoire

Geoff Whitehorn:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Whitehorn1974

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.I Believe In Rock And Roll16.08.1974Gull

Různé:

rozchod 1972
reunion 3/73

Walt Monaghan:

j.h. na LP:

Bob Sargeant: First Starring Role (6.6.75, RCA)

Dave Winter:

j.h. na SP:

Roger Daltrey: Get Your Love (6.6.75, Polydor)

j.h. na LP:
Roger Daltrey: Daltrey (13.4.73, Track)

Geoff Whitehorn:

j.h. na LP:

Vanessa Mae: Storm (27.10.97, EMI)

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1971018.09.197123Pop Albumsrecenze LP
19731010.03.19734
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1972018.11.19724News
1973014.04.197336This Is America
1974013.07.197410Albumsrecenze LP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19942208.11.19947Galerie