UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 5. října 2019          Celkem: 355 448 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 18.10.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Singly Reference
IDAHO
Los Angeles, California, USA
*  1992

Sestava

Jeff Martin - voc,bg
John Berry - g,ds
Terry Borden - bg

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Year After Year10/1993 Quigley
2.This Way Out1/1995 Quigley
3.Three Sheets To The Wind22.04.1996Caroline
4.People Like Us Should Be Stopped - Live Vol. One21.08.2000Idaho Music/Cargo
5.Hearts Of Palm10.10.2000Idaho Music
6.Levitate02.10.2001Idaho Music
7.We Were Young and Needed the Money03.09.2002Idaho Music
8.Lone Gunman20.05.2008
9.The Broadcast Of Disease2015

John Berry:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.John Berry5/1994 Capitol Nashville 85
2.Standing On The Edge22.05.1995EMI 69
3.O Holy Night11/1995 110
4.Faces9/1996 Capitol 83
5.Wildest Dreams28.09.1999Hollywood
6.Greatest Hits28.03.2000Capitol
7.All The Way To There16.09.2001Ark 21
8.Certified Hits24.09.2002Capitol

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.The Palms EP28.06.1993Quigley
2.Drive It EP
(Drive It / Sweep / A Ten To Noon / Red Snake)
10.10.1994Quigley
3.Pomegranate Bleeding09.04.1996Caroline
4.Forbidden EP - Alas: The Special Edition20.05.2008

John Berry:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Love Is Forever10/1986 Jive/Arista 16
2.Thomas Road EP30.11.2018

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19932703.07.199327Singlesrecenze SP
19933131.07.19939Advance
19934216.10.199342Albumsrecenze LP
19934904.12.19939Liverecenze koncertu
19944015.10.19946News
19944229.10.199425Liverecenze koncertu
19944305.11.199434Singlesrecenze SP
1995718.02.199528profil, interview
19961727.04.199673Albumsrecenze LP