UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. listopadu 2019          Celkem: 356 081 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 07.12.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Různé Reference
DAS ICH
Bayereuth, Německo
*  1989

Sestava (2002):

Stefan Ackerman - voc
Brunno Kramm - kb

Bývalí členové:

Ansgar Noeth (cca 10/94)
Reinhold Schoberth (ds, cca 10/94)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Die Propheten1991 Danse Macabre
2.Satanische Verse1994 Danse Macabre
3.Staub1994 Danse Macabre
4.Das Liebe
& Atrocity
10/1995 Swanlake
5.Egodram02.02.1998Facedown
6.Morgue09.11.1998Danse Macabre
7.Anti' Christ21.05.2002Metropolis
8.Lava10.08.2004Metropolis
9.Cabaret25.04.2006Metropolis
10.Alter Ego10.07.2007Metropolis

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Stigma
(Von Der Armut / Der Schrei)
1994 Danse Macabre
2.Kindgott19.01.1998Facedown
3.Destillat06.04.1998Facedown/edel

Různé:

Brunno Kramm:

vlastní label Danse Macabre

Reference:

&musiQ
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20027 77Novinkyrecenze LP
Bang!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19943726.10.199432profil
19943909.11.199416Liverecenze koncertu
1995225.01.199510CD,MCrecenze LP
Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20021114.06.200240Forum kritikumrecenze LP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19942322.11.199430Liverecenze koncertu