UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 5. října 2019          Celkem: 355 448 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 18.10.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
ILAR Anders

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Everdom17.03.2003Shitkatapult
2.Enkel06.06.2005Audio NL
3.Nightwidth06.11.2006Narita
4.Ludwijka: Extended Visit09.04.2007Shitkatapult
5.Sworn19.05.2008Level
6.Stories Of Old07.10.2010Yard
7.Wavefunction Formula10.05.2011Level
8.Elva26.10.2012Shitkatapult
9.Elva Remixes08.01.2013Shitkatapult

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Replik / Onehow / Pedal04.11.2002Shitkatapult
2.Everdom EP
(Make Believe / Remember When /Coastline /Illusion Of A Summerbreeze)
10.03.2003Shitkatapult
3.Endast / Tenfold / Centimeter / Final14.07.2003Audio NL
4.Senare EP
(Mother / Diagraf / Paragram / Motljus)
16.02.2004Audio NL
5.Rendthree EP
(Dual Morning / Whensome / Supra Deciss)
17.05.2004Plong!
6.We Were Fathers, Brothers, Husbands And Sons, We Were Acid.
& Rutherford & Joseph Garber & Tomas Nordstrom
19.09.2005Membrane
7.Fholo EP
(Hollow Sparkles / Leakwhorl Lops / Shellwork Opals)
03.10.2005Defrag Sound Processing
8.Sand28.11.2005Narita
9.Wintersleep EP
(Snowflakes Are Raindrops Asleep / Above Grey Is Blue / Pink Red Orange Black / Head In The Clouds)
15.05.2006FueraDe Serie
10.Organza EP
(Exisiting In The Dreams Of A Flower / Can't Force A Tree To Grow / Organza / Lakeside)
05.06.2006Level
11.Ludwijka19.06.2006Merck
12.Missing / Missing Ilar (mix) / Missing Bern (mix)19.06.2006Plong!
13.Treacherous & Deceitful
(Relapse Boogie / Cookies & Milk)
26.06.2006Defrag Sound Processing
14.Downhill / Black Numbers / Riding Metal Mosquitos18.09.2006Narita
15.ABC EP
(A / B / C)
12.02.2007Audio NL
16.SONICULTURE 005
(Trackum / Rush Hour Rumble)
& Fredrik Hedvall & Expander & Thinkfreak
26.03.2007Soniculture
17.Top Ten 1 / 3 (Diagonal / Present Fur KHZ / Made For Us To Love)
& Marcin Czubala & Bvoice & Khz
29.10.2007Level
18.Cellular Memories EP
(Back To Square One / Hazard Ahead / Ulterior Motives / Ocean Sonata)
10.12.2009Level
19.Elva (remixes) / Mystery Ride (John Tejada remix) / Escape (Bill Youngman remix) / Shadowplay27.11.2012Shitkatapult