UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 5. října 2019          Celkem: 355 448 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 17.10.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
IFIELD Frank
(voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 30.11.1937
IFIELD Frank (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.I'll Remember You2/1963 3
2.Born Free9/1963 3
3.Blue Skies3/1964 10
4.Greatest Hits - Frank Ifield12/1964 9
5.Complete A-Sides & B-Sides02.08.2005EMI
6.Yodelling Cowboy Years19.09.2006Jasmine
7.Encore: Ultimate Collection22.07.2016EMI

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Lucky Devil2/1960 22
2.Gotta Get A Date9/1960 49
3.I Remember You6/1962 Columbia1 5
4.Lovesick Blues10/1962 Columbia1 44
5.She Taught Me How To Yodel11/1962
6.The Wayward Wind12/1962 Columbia1 104
7.Nobody's Darlin' But Mine3/1963 Columbia4
8.I'm Confessin' (That I Love You)5/1963 Columbia1 58
9.More Of Frank Ifield's Hits EP6/1963
10.Mule Train10/1963 22
11.Don't Blame Me12/1963 Columbia8 128
12.Please12/1963 Capitol 71
13.Angry At The Big Oak Tree4/1964 25
14.I Should Care7/1964 28
15.Summer Is Over9/1964 25
16.Paradise8/1965 Columbia26
17.I Guess / Then Came She26.11.1965Columbia
18.Then Came She / I Guess04.02.1966Columbia
19.There'll Be Another Spring / Don't Be Afraid04.03.1966Columbia
20.No One Will Ever Know / I'm Saving All My Love10.06.1966Columbia25
21.Call Her Your Sweetheart12/1966 24
22.Out Of Nowhere6/1967 Hickory 132
23.Up Up & Away8/1967
24.The Rise And Fall Of Solly Glick04.05.1973MAM
25.The Yodelling Song
& The Backroom Boys
11/1991 40

Reference:

New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1965017.09.196510
1965024.09.19657News
1965026.11.19658News
1965026.11.196510Singlesrecenze SP
1965024.12.19652
1965031.12.196510Pops In Pantomime
1966028.01.19666News
1966004.03.19666Singlesrecenze SP
1966010.06.19664Singlesrecenze SP