UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 5. října 2019          Celkem: 355 448 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 17.10.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Singly
ICONA POP
Švédsko

Sestava (2019):

Aino Jawo
Caroline Hjelt

ICONA POP (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Breakfast2011
2.This Is... Icona Pop24.09.2013Ten/Big Beat86 36
3.It's My Party01.04.2014Record Company Ten AB

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Manners2010 Kitsune
2.Nights Like This10.10.2011
3.Top Rated27.02.2012
4.Iconic EP16.10.2012 171
5.I Love It
feat Charli XCX
11/2012 Warner Bros1 7
6.All Night23.07.2013Atlantic31
7.Girlfriend8/2013
8.Get Lost7/2014 Universal
9.Emergency5/2015
10.Weekend (Remixes)
& Louis The Child
02.09.2016Atlantic
11.Brightside Remixes09.12.2016ATL
12.We Got That Cool
& Yves V & Afrojack
6/2019 Mostiko70
13.Next Mistake26.07.2019Ultra